DSC_9793

.


.

SÄLSAFARI & VINGATUR

"Live your dream"  

RING OSS IDAG 046-(0)707176655                                     or click here ►

.


.

.


.

LIVE YOUR DREAM
Vind, vågor och saltstänkta klippor. En båttur bland kobbar och skär är mer än en resa. Det är att uppleva västkusten från sin bästa sida.

En kvart från Hönö Klåva hamn finner vi de första sälkollonierna. Den största har över 100 individer. Här kan vi komma riktigt nära dessa vackra men vilda däggdjur. Under juni månad föds de nya kutarna som ligger och solar sig med resten av flocken under hela sommaren.

Vi färdas där inga farleder finns på vår väg mot Vinga. Vi går i land en sväng och sträcker på benen. Kanske en snabb tur upp till fyren.
 
Vackra ön Hönö med sina 5000 invånare. Endast 20 km från Göteborgs central. Populärt för sin shopping med många unika butiker i Hönö Klåva. En gång i tiden Sveriges största fiskeläge då det oftast var isfritt om vintrarna. Här hittar du en egen badplats eller så väljer du en av de stora. Fika på något av cafeérna eller ta en bit mat i någon av alla våra restauranger. Om du vill söka mer information om Hönös historia bör du besöka Fiskemuseét i Klåva och hembygdsmuseumet.

INFORMATION

Pris: Barn(1-12 år) 200 SEK Vuxna 300 SEK
Säsong: Januari - December
Tid på turen: 2 timmar
Språk: Svenska, Engelska
Inkluderat: Flytvästar, lån av kikare
Att tänka på: Ta med kamera

Äventyr & Tång AB

Besöksadress:
Västra vägen 17
47542 Hönö

Tel: +46-707176655
Mail: info@marineevent.se