DSC_9793

.


.

HAVSFISKE/VRAK

"Catch your dream"  

.

.

RING OSS IDAG 046-(0)707176655                                     or click here ►

.


.

.


.

CATCH YOUR DREAM
Turerna är på 10 timmar. Vi lämnar Svenska västkusten och beger och till Danskt vatten. Här fiskar vi på gamla skeppsvrak och på bergstoppar mellan 40 till 100 meters djup. Vi fångar torsk, sej, bleka, långa och ibland får vi ovanliga fångster som bläckfisk och haj. Eftersom vi är ute hela dagen är lunch som regel inkluderad i turen. Om ni behöver finns utrustning att hyra. Skyddskläder får ni låna men tänk på att ha tillräckligt varmt för årstiden under och gärna stövlar. På dessa turer har vi med guide som lär er hur man gör när man fiskar på vrak, lossar bottennapp, lyfter in fisken och visar er hur man filéar en torsk.

 
Vackra ön Hönö med sina 5000 invånare. Endast 20 km från Göteborgs central. Populärt för sin shopping med många unika butiker i Hönö Klåva. En gång i tiden Sveriges största fiskeläge då det oftast var isfritt om vintrarna. Här hittar du en egen badplats eller så väljer du en av de stora. Fika på något av cafeérna eller ta en bit mat i någon av alla våra restauranger. Om du vill söka mer information om Hönös historia bör du besöka Fiskemuseét i Klåva och hembygdsmuseumet.

INFORMATION
Price: 1495 SEK
Season: Mars - July
Duration: 10 hours
Languages spoken: Swedish, English
Included: Coffee and "Fika", lending protection clothing, gloves, lifejackets

What to think about: Please wear proper rubber boots or equal. If you suffer from seasickness, please prevent this with medication.

Äventyr & Tång AB

Visiting Adress:
Västra vägen 17
47542 Hönö

Tel: +46-707176655
Mail: info@marineevent.se