DSC_9793

.


.

Provdykning

"Live your dream"  

.

.

RING OSS IDAG 046-(0)707176655                                     or click here ►

.


.

.


.

LIVE YOUR DREAM
Kom och upplev ett myller av liv och rörelse under ytan. Vi kommer att se massor av fiskar och krabbor på vårt dyk.

Att andas under och att uppleva viktlöshet är upplevelser som är svårt att beskriva. Ofta jämförs astronautens erfarenheter med dykning. Det är kanske därför som större delen av deras utbildning i att hantera rymden och viktlösheten görs i en simbassäng.Vi kan garantera er en rolig och minnesvärd upplevelse under ytan.

Ett provdyk börjar med en teoretisk genomgång där vi går igenom de saker ni behöver känna till för att utföra ett provdyk. Sedan byter vi om och hoppar i tillsammans med en instruktör. Vi dyker i omgångar så de som väntar på sin tur har bra möjligheter att beskåda de som dyker.

Vackra ön Hönö med sina 5000 invånare. Endast 20 km från Göteborgs central. Populärt för sin shopping med många unika butiker i Hönö Klåva. En gång i tiden Sveriges största fiskeläge då det oftast var isfritt om vintrarna. Här hittar du en egen badplats eller så väljer du en av de stora. Fika på något av cafeérna eller ta en bit mat i någon av alla våra restauranger. Om du vill söka mer information om Hönös historia bör du besöka Fiskemuseét i Klåva och hembygdsmuseumet.

INFORMATION
Pris:  700 SEK
Säsong: Juni - September
Tidåtgång:  2 timmar
Språk: Svenska, Engelska
Inkluderat: Lån av utrustning

Att tänka på: Kraftig förkylning kan påverka dina möjligheter till att tryckutjämna när du dyker.

Äventyr & Tång AB

Besöksadress:
Västra vägen 17
47542 Hönö

Tel: +46-707176655
Mail: info@marineevent.se